STEM PÅ GODNATHISTORIER SOM BYENS BEDSTE KULTUROPLEVELSE 2024

 In Nomineringer, Nyheder

Nu kan du stemme på GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET som BYENS BEDSTE KULTUROPLEVELSE 2024!

STEM HER – og sig det hjertens gerne videre til familie og venner, hvis du har lyst!  

Nu var vi ellers lige ved at vænne os til hverdagens trummerum, men pludselig er feriestemningen i den grad vendt tilbage. Der er nemlig tikket en særdeles glædelig overraskelse ind i Hestens indbakke:

Berlingske og AOK har simpelthen nomineret GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET til Byens Bedste Kulturoplevelse 2024!

Vi citerer nomineringsteksten med ydmyg stolthed og takker for de flotte ord om vores hjertebarn af en udendørs forsommerfornøjelse:

Det er godt nok et tegn på overskud, når det ikke særligt store Teatret ved Sorte Hest ligefrem deler ud af sit overskud og tilbyder gratis godnathistorier til københavnerne. Ideen var egentlig skabt i frustration: Hvad stillede man op under corona, når man ikke kunne invitere publikum indenfor? Men “Godnathistorier til nabolaget” er blevet en herlig tradition, der er kommet for at blive. 

Et gratis skud kultur til alle, der møder op på parkeringspladsen ud for porten til teatrets kontor på udvalgte sommeraftener i juni. Her kan man fra klapstolene labbe både musik og oplæsning i sig, når nogle af landets bedste kunstnere skiftes til at skabe eftertanke, intimitet, fællesskab og magi – i år blandt andre Susse Wold, Lars Mikkelsen, Jacob Binzer, Ellen Hillingsø, Steen Stig Lommer, Anette Støvelbæk, Østkyst Hustlers og Sarah Boberg. Så kan vi sove sødt

KÆMPE hurra og tusind TAK for at pege på GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET som kandidat til Byens Bedste Kulturoplevelse 2024. KÆMPE tillykke til alle 75 nominerede i 15 kategorier! Hvis du vil stemme på os eller andre favoritter, så kan du gøre det lige her:

STEM PÅ BERLINGSKE.DK/BYENSBEDSTE24

Det er 23. gang, at Berlingske og AOK kårer Byens Bedste ved at nominere og finde de vigtigste steder, initiativer og kulturperler i København. Vinderne af Byens Bedste 2024 findes ved hjælp af læsernes stemmer og en jury bestående af kulturredaktionens genreredaktører.

Afstemningen fortsætter frem til 2. september 2024 kl. 12.00. Vinderne afsløres onsdag 11. september på berlingske.dk

Søg

EDWARD ALBEES HVEM ER BANGE FOR VIRGINIA WOOLF? På billedet (fra v): Marie Reuther, Jakob Cedergren, Iben Hjejle, Lue Støvelbæk. Fotograf: Robin SkjoldborgEDWARD ALBEES HVEM ER BANGE FOR VIRGINIA WOOLF? På billedet (fra v): Marie Reuther, Jakob Cedergren, Iben Hjejle, Lue Støvelbæk. Fotograf: Robin Skjoldborg