INTERVIEW MED IBEN HJEJLE PÅ SCENEKUNSTBLOGGEN TTT

 In For-omtaler, Nyheder

NYT INTERVIEW: “EN FLOT, GAMMEL GENFØDT KARTOFFEL!”

Fra 19. september 2024 medvirker skuespiller Iben Hjejle som bekendt i Edward Albees HVEM ER BANGE FOR VIRGINIA WOOLF? på Hesten.

I den anledning har fru Iben simpelthen givet et interview til Scenekunstbloggen TTT. Her fortæller hun om forestillingen, om at finde sig selv og nyde sin alder – og om, hvorfor hun er en kartoffel, hvis dansk teater er et supermarked.

“I 2026 har jeg 30-års jubilæum som skuespiller, og jeg lavede jo ret meget teater i starten, før filmene kom. Jeg elsker teatret, og det er så dejligt, at der er blevet mere af det – at jeg får lov til det i min voksne alder. Der bliver fortsat masser af film, men teatret er det sublime, og det er min store kærlighed som skuespiller – fordi det er nu, og det øjeblik, der er der, kommer ikke igen i morgen”

Så sandt som det er sagt. Man kan læse interviewet i sin fulde længde herunder, hvis man har lyst.

LÆS INTERVIEWET MED IBEN HJEJLE HER

 

 

Søg

EDWARD ALBEES HVEM ER BANGE FOR VIRGINIA WOOLF? På billedet (fra v): Iben Hjejle, Jakob Cedergren, Lue Støvelbæk, Marie Reuther. Fotograf: Robin SkjoldborgJakob Cedergren og Iben Hjejle. Fotograf: Robin Skjoldborg. EDWARD ALBEES HVEM ER BANGE FOR VIRGINIA WOOLF? Teatret ved Sorte Hest, 2024.